torsdag 7 maj 2009

Framgång och motgång

Idag är jag glad! Jag fick besked av min handledare att en av mina stipendieansökningar beviljats. Det är en skön lättnad. Det gör att det blir lättare för mig att ägna mig åt forskning i sommar som jag hoppats på.

Början av veckan var ingen höjdare. Blev magsjuk av något... Tror att det kan ha varit en varmkorv eller en skagenmacka från Pressbyrån. Mådde skit hela måndagkvällen och sov en del av natten på golvet i badrummet. Blev en liten snabbstart på den sista ansträngningen att gå ned i vikt... Men det har inte hänt så mycket på vågen o jag är fortfarande lite irriterad i magen... Blä! Jag hatar magsjuka!

Annars har veckans studier mest handlat om tumörsjukdomar. Jag har varit med på de flesta frivilliga momenten under kursen, men det saknas fortfarande "konferensen". Får se om det blir av någon gång i nästa vecka...

Helgen ska fyllas med jobb igen. Natt på lördag och kväll på söndag. Har lagt lite väl mycket av plugg och andra grejer på hög. Har haft lite för kul på siståne... Nu börjar en lätt panik sprida sig när flera "deadline" snart är här. Det är bara och bita ihop och använda mer utav kvällarna igen.
Annars är det gött och bara hänga lite framför tv:n och dega...

Var på bio förra helgen också. Såg Wolverine på premiärkvällen. Rättvisande kritik, men jag gillar ju den sortens film. :)

Trailer: Wolverine