söndag 13 september 2009

Svinsjuk

Feberfrossa, ont i halsen, rethosta och ont i bröstet. Nu är det nog inte stor tvekan om att jag har fått svininfluensan. Jag lyckades genomföra mina tre obligatoriska dagar i veckan i alla fall. Tyvärr har jag väl spridit influensan vad det verkar. En av de klasskamrater som var med på vårdcentralen skrev på Facebook "håller ..(Mr F).. ansvarig". Det är väl något kryptiskt, men betyder nog att han fått sjukan också.
Hustrun ligger i soffan och beklagar sig över ont i kroppen och frossa nu också, så det är väl så att hon också fått det.

Nu väntar jag bara på att må bättre. Jag har känt mig dålig i snart en vecka och förväntar mig att inte känna mig helt frisk på en vecka till... Och det är faktiskt ganska trist. I konsultationskunskapskursen ingår några dagars kurs på internat som startar i nästa vecka.
I fyra dagar och tre nätter befinner man sig på en större kursgård och övar samtalsteknik och pratar etik. Men kvällarna ägnas åt bastubad, pingismatcher, promenader, vin och partystämning. Då känns det rätt trist att inte vara pigg nog att verkligen dra nytta av vistelsen.

Imorgon är det ytterligare en tidig morgon med föreläsningar hela dagen. Får se om jag kollapsar efter någon timme eller så. Jag känner mig helt slut. Helgen skulle ägnats åt att skriva lite på artiklarna, men det har bara varit tv och film som jag orkat med. Har kollat på filmer av Luc Besson; Nikita, Leon och 5e Elementet. Leon är sjukt bra! En favorit.
:)