tisdag 22 juni 2010

Droger, alkohol och psykiska genombrott.

I förra veckan så var det många som var påtända eller fått ett rejält sammanbrott. Det är särskilt en man som jag tänker på.
Han promenerade runt på stan o slog o sparkade mot folk runt ikring. När vi kom fram med polisbilen såg jag hur han ryckte en påse ur handen på den som gick framför o svingade den mot huvudet på honom.
Vi var snabbt ur bilen o grep tag i honom. Det såg värre ut än vad det faktiskt var. Påsen var lätt eftersom den bara innehöll en ihopknöcklad tidning.
Han hade sparkat till någon som fått lite ont, men inte blivit skadad turligt nog.
Den här killen som vi tog hand om hade fått ett ordentligt genombrott. Han satt hela vägen in till polishuset o gapade en massa ilsken "gallimattias".
Han hetsade upp sig o skällde ut någon som vi inte visste vem det var. Det var ganska obehagligt att sitta bredvid honom eftersom han ena stunden var ganska lugn fõr att i nästa var väldigt ilsk o hotfull.
Det är alltid jobbigt o inte veta var man har människor.

1 kommentar:

Nils sa...

Hej!

Vill bara påpeka att "Medicinstudentbloggen" i din blogglista inte längre existerar, åtminstone inte på samma adress; den har blivit flyttad till drnils.blogspot.com och har separerats innehållsmässigt från hemsidan.

Jag har också flyttat dess blogglistor från bloggen till en sida på hemsidan, läkarstudent.se/bloggar.html (alternativt xn--lkarstudent-l8a.se/bloggar.html).